Μετάβαση στο περιεχόμενο
Χρειάζεσαι βοήθεια? Οι σύμβουλοί μας μπορούν να σας βοηθήσουν ΔΩΡΕΑΝ με πληροφορίες! Επικοινωνήστε μαζί μας στο 698 702 8537
Χρειάζεσαι βοήθεια? Οι σύμβουλοί μας μπορούν να σας βοηθήσουν ΔΩΡΕΑΝ με πληροφορίες! Επικοινωνήστε μαζί μας στο 698 702 8537
Τώρα μπορείτε να απολαύσετε τα οφέλη ενός υδρομασάζ όλο το χρόνο!

5 οφέλη των μίνι υδρομασάζ για την κρύα εποχή!

Τώρα μπορείτε να απολαύσετε τα οφέλη ενός υδρομασάζ όλο το χρόνο! Τους κρύους μήνες του χειμώνα, η χαλάρωση σε ένα μίνι υδρομασάζ γίνεται ακόμα πιο ανακουφιστική. Η ζεστασιά του κρυστάλλινου νερού και η απόδραση από τον κρύο καιρό θα ξυπνήσουν όλες σας τις αισθήσεις για ζωή! Φυσικά, υπάρχουν πολλά περισσότερα οφέλη από το να ζεστάνετε τα πόδια σας.

Τα οφέλη μιας μίνι πισίνας με υδρομασάζ το χειμώνα

μίνι υδρομασάζ

1. Ασκήσεις στη Μίνι Πισίνα με Υδρομασάζ

Όταν κάνει κρύο έξω, μπορεί να γίνει πιο δύσκολο να κινηθεί κανείς. Οι μέρες που απλά φοράς τα παπούτσια σου και βγαίνεις για τρέξιμο ή πεζοπορία ανήκουν προσωρινά στο παρελθόν. Οι απρόβλεπτοι χειμώνες στην Ελλάδα μπορεί να κάνουν το περπάτημα στο γυμναστήριο ακόμα πιο δύσκολο για όσους δεν θέλουν να ταξιδέψουν κατά τη διάρκεια ισχυρών ανέμων ή όταν οι δρόμοι είναι καλυμμένοι με χιόνι και πάγο..

 Οι μίνι πισίνες με υδρομασάζ είναι το τέλειο μέρος για να ξεκινήσετε την άσκηση στην άνεση του σπιτιού ή της αυλής σας όταν έξω κάνει κρύο. Υπάρχουν πολλές ασκήσεις που μπορούν να γίνουν στο υδρομασάζ, όπως: τζόκινγκ στο νερό, εμπρός και πλάγια squats, ποδηλασία ή squats. Βοηθούν στη βελτίωση της στάσης του σώματος, στη διαχείριση του βάρους και στη διατήρηση της συνολικής υγείας. Μπορείτε να ξεκινήσετε τις ασκήσεις με προθέρμανση γιόγκα και να ολοκληρώσετε απλά χαλαρώνοντας μετά από μια προπόνηση.

2. Απαλλαγείτε από το κρύο

Το φρέσκο ​​χιόνι μπορεί να έχει ένα όμορφο αισθητικό αποτέλεσμα. Αν δεν το κοιτάξετε από μέσα, μπορεί να είναι δύσκολο να απολαύσετε πραγματικά την ομορφιά της φύσης και του περιβάλλοντός της. Το μίνι υδρομασάζ προσφέρει ένα ζεστό περιβάλλον, εμποτισμένο με ελεγχόμενους πίδακες, ένα τέλειο περιβάλλον για να απορροφήσει την ηρεμία μιας καθαρής, λευκής χιονόπτωσης, ενώ βοηθάτε το ανοσοποιητικό σας σύστημα φυσικά.

Μπορείτε να αυξήσετε τη θερμοκρασία, να ενεργοποιήσετε τους πίδακες, να πάρετε ένα βιβλίο ή να ακούσετε μουσική, ενώ απολαμβάνετε πραγματικά τον καθαρό αέρα. Μέσα στο μίνι υδρομασάζ, αποφύγετε να ζήσετε τις αρνητικές πτυχές του κρύου καιρού και απολαύστε το γαλήνιο τοπίο της αυλής σας.

3. Απόλυτη χαλάρωση και ανακούφιση από το στρες

Οι χειμερινοί μήνες συνδυάζονται συχνά με επιπλέον άγχος. Το καθάρισμα του χιονιού και του πάγου από τα οχήματα, η οδήγηση σε παγωμένους δρόμους και η εκτέλεση εργασιών συντήρησης στο εξωτερικό μπορεί να ασκήσουν πίεση στο σώμα. Ο χειμώνας μπορεί να προσθέσει ακόμα περισσότερο ανεπιθύμητο άγχος λόγω των συνεχώς τεντωμένων μυών.

Κατά τη διάρκεια αρκετών μηνών, αυτό μπορεί να επηρεάσει τη σωματική και ψυχική σας υγεία. Το να περνάτε τακτικό χρόνο στο μίνι υδρομασάζ για να βιώσετε τις θεραπευτικές ιδιότητες του ζεστού νερού μπορεί να σας βοηθήσει να ανακουφίσετε το στρες, να βελτιώσετε τα πρότυπα ύπνου και να καταπραΰνετε τους μύες και τις αρθρώσεις.

4. Περάστε ποιοτικό χρόνο με την οικογένεια

Το μίνι υδρομασάζ είναι το τέλειο μέρος για να περάσετε ποιοτικό χρόνο με την οικογένεια και τους αγαπημένους σας όλο το χρόνο. Οι καλοκαιρινοί μήνες χρησιμοποιούνται συχνά για δραστηριότητες όπως κατασκήνωση, κολύμπι και ποδηλασία. Υπάρχουν λιγότερες ευκαιρίες κατά τους χειμερινούς μήνες για να περάσετε χρόνο με αγαπημένα πρόσωπα, εκτός αν, φυσικά, έχετε ένα μίνι υδρομασάζ.

Όταν κάνει κρύο έξω, το να περνάτε ποιοτικό χρόνο στη μίνι πισίνα σπα είναι η καλύτερη λύση. Οι περισσότεροι  χρειάζονται απεγνωσμένα να απαλλαγούν με κάποιο τρόπο από το κρύο και ο χρόνος που μένουμε μόνοι μέσα μπορεί να είναι κουραστικός. Στην άνεση του μίνι υδρομασάζ, μπορείτε να δημιουργήσετε όμορφες αναμνήσεις με την οικογένεια και τους φίλους σας, ενώ ταυτόχρονα απολαμβάνετε την ύπαιθρο.

5. Ένα πραγματικό καταφύγιο στον εξωτερικό χώρο

Εκτός από τα καθημερινά οφέλη από το να έχετε το δικό σας σπα στο σπίτι, θα μπορείτε να απολαύσετε μερικά μοναδικά οφέλη για τους χειμερινούς μήνες:

  • Μείνετε ζεστοί ... έξω στο κρύο..

Σε κρύο καιρό, ένα μπάνιο στη μίνι πισίνα σπα στο σπίτι σας επιτρέπει να περάσετε χρόνο έξω, με ζεστασιά και άνεση, αντί να κάθεστε οκλαδόν ή να τρέμετε από τον κρύο αέρα.

  • Υδροθεραπεία σε κρύο καιρό.

Όταν οι μύες και οι αρθρώσεις σας αισθάνονται κρύοι, είναι πιο πιθανό να τους καταπονήσετε κατά τη διάρκεια της φυσικής δραστηριότητας. Σε χαμηλές θερμοκρασίες, το να κάθεστε στο μίνι υδρομασάζ πριν την άσκηση μπορεί να σας βοηθήσει να ζεσταθείτε και να προετοιμάσετε το σώμα σας για μια ασφαλέστερη προπόνηση, ενώ μετά από μια προπόνηση, το νερό μπορεί να χαλαρώσει και να καταπραΰνει τους μύες, τον πόνο ή τα άκρα.

Συμβουλές για τη συντήρηση του μίνι υδρομασάζ σας

μίνι υδρομασάζ

  • Μην ξεχάσετε να καλύψετε τη μίνι πισίνα σας

Βεβαιωθείτε ότι όταν τοποθετείτε το κάλυμμα της μίνι πισίνας με το υδρομασάζ, είναι καλά τοποθετημένο και εξασφαλίζει πλήρη σφράγιση. Το κάλυμμα πισίνας με υδρομασάζ διατηρεί σταθερή υψηλή θερμοκρασία, ακόμα και όταν ο καιρός είναι τρομακτικά κρύος.

  • Παρακολουθήστε τη στάθμη του νερού σας.

Ελέγχετε συχνά τη στάθμη του νερού και προσθέτετε κι άλλο εάν χρειάζεται. Εάν η στάθμη του νερού πέσει πολύ σε κρύο καιρό, τα εξαρτήματα μπορεί να παγώσουν, γεγονός που θα μπορούσε να προκαλέσει βλάβη στη μίνι πισίνα.

  • Διατηρείτε το νερό καθαρό.

Βεβαιωθείτε ότι διατηρείτε και καθαρίζετε το νερό και τα φίλτρα σύμφωνα με το κανονικό σας πρόγραμμα. Τα απλά προβλήματα μπορούν να γίνουν πιο περίπλοκα για να λυθούν σε βαθμούς κάτω από το μηδέν.

  • Αλλάξτε το νερό σας νωρίς.

Εάν η μίνι πισίνα πρέπει να προγραμματιστεί για αλλαγή το χειμώνα, καλό είναι να την αλλάξετε στην αρχή του χρόνου. Η αλλαγή του νερού ενώ οι εξωτερικές θερμοκρασίες είναι χαμηλές μπορεί να είναι ιδιαίτερα δύσκολη, καθώς υπάρχει κίνδυνος να παγώσει το νερό και να καταστρέψει το σπα σας.

  • Σταματήστε τους πίδακες.

Χρησιμοποιήστε τα τζετ σε μικρότερο βαθμό από ό,τι θα κάνατε σε άλλες εποχές και μην ξεχνάτε να τα απενεργοποιείτε όταν δεν τα χρησιμοποιείτε. Οι πίδακες λειτουργούν φυσώντας αέρα στο νερό, κάτι που μπορεί να μειώσει τη θερμοκρασία.

Συμβουλές για να είστε ασφαλείς και να αυξήσετε την άνεσή σας σε ένα μίνι υδρομασάζ

μίνι υδρομασάζ

  • Χρήσιμα αξεσουάρ.

Προσθέστε ζεστασιά και άνεση όταν περνάτε χρόνο στο μίνι υδρομασάζ το χειμώνα. Σκεφτείτε να προσθέσετε λάμπες θέρμανσης ή ένα θερμαντήρα για πετσέτες, ή ίσως ένα θερμαινόμενο χαλάκι για να προστατεύσετε τα γυμνά πόδια σας από το παγωμένο έδαφος.

Βεβαιωθείτε ότι όλες οι ηλεκτρικές συσκευές λειτουργούν είτε με μπαταρία είτε τοποθετούνται αρκετά μακριά από το υδρομασάζ για να αποφύγετε τυχόν κίνδυνο ηλεκτροπληξίας από την επαφή με το νερό.

  • Να είστε έξυπνοι σχετικά με το χρόνο παραμονής στο νερό.

Όσο περισσότερο μένετε στο σπα, τόσο υψηλότερη είναι η θερμοκρασία του σώματός σας. Αν και μπορεί να είναι δελεαστικό να παραμένετε στην ανακουφιστική ζέστη ενός υδρομασάζ όταν ο εξωτερικός αέρας είναι κρύος, προσπαθήστε να περιορίσετε τον χρόνο παραμονής σας στο νερό σε περίπου είκοσι λεπτά. Η μετάβαση από την υπερβολική ζέστη σε ακραίο κρύο μπορεί να προκαλέσει επικίνδυνο στρες στο σώμα σας.

  • Μείνετε ενυδατωμένοι.

Είναι πάντα σημαντικό να παραμένετε ενυδατωμένοι όταν χρησιμοποιείτε το μίνι υδρομασάζ. Το χειμώνα, είναι επιθυμητό να απολαμβάνετε ζεστά ροφήματα ή σε θερμοκρασία δωματίου, όταν χαλαρώνετε στο νερό για να παραμένετε ενυδατωμένοι καταπολεμώντας το κρύο. Καθώς το αλκοόλ μπορεί να αυξήσει τις επιπτώσεις της αφυδάτωσης, είναι καλύτερο να αποφύγετε την κατανάλωση αλκοολούχων ποτών στο σπα.

  • Κάντε ένα σχέδιο απόσυρσης.

Το κρύο μπορεί να είναι επικίνδυνο, ειδικά όταν είστε βρεγμένοι και φοράτε μαγιό. Στο τέλος της συνεδρίας χαλάρωσης, όταν πρέπει να αφήσετε την προστατευτική ζέστη του σπα σας και να αντιμετωπίσετε τον παγωμένο αέρα του χειμώνα, φροντίστε να αποφύγετε αμέσως το κρύο. Κρατήστε κοντά ένα μπουρνούζι και μπότες ή γούνινες παντόφλες και μπείτε στο σπίτι το συντομότερο δυνατό αφού βγείτε από τη μίνι πισίνα.

Στο τέλος, μια μίνι πισίνα σπα σας χαρίζει μια γλυκιά απόδραση μακριά από τη ρουτίνα και ταυτόχρονα τα οφέλη παραμένουν αδιαμφισβήτητα. Είτε χειμώνα είτε καλοκαίρι, αυτό το ιερό καταφύγιο θα σας κρατήσει ισορροπημένους, σωματικά και ψυχικά. Δώστε στον εαυτό σας την ευκαιρία να χαλαρώσετε και επιλέξτε τα μίνι υδρομασάζ από το Ai Cu Ce!

μίνι υδρομασάζ

Προηγούμενο άρθρο Φιλμ εδαφοκάλυψης: Ελέγχει αποτελεσματικά τα ζιζάνια στον κήπο
Επόμενο άρθρο Παραμυθένια Χριστούγεννα: Φωτίστε το σπίτι σας με γιορτινά στολίδια και στολίδια!