Μετάβαση στο περιεχόμενο
Χρειάζεσαι βοήθεια? Οι σύμβουλοί μας μπορούν να σας βοηθήσουν ΔΩΡΕΑΝ με πληροφορίες! Επικοινωνήστε μαζί μας στο 698 702 8537
Χρειάζεσαι βοήθεια? Οι σύμβουλοί μας μπορούν να σας βοηθήσουν ΔΩΡΕΑΝ με πληροφορίες! Επικοινωνήστε μαζί μας στο 698 702 8537
Τα Χριστούγεννα είναι μια από τις πιο πολυαναμενόμενες στιγμές που φέρνουν τους ανθρώπους κοντά.

Τα καλύτερα τεχνητά Χριστουγεννιάτικα δέντρα για να φέρετε σπίτι τις Γιορτές

Τα Χριστούγεννα είναι μια από τις πιο πολυαναμενόμενες στιγμές που φέρνουν τους ανθρώπους κοντά. Έχει αναγνωριστεί ως μια εποχή όπου η ευτυχία, η ενότητα και η αγάπη αφθονούν. Και, παρόλο που είμαστε ενθουσιασμένοι, υπάρχουν πολλά πράγματα που πρέπει να γίνουν. Θα θέλαμε να τα αποφύγουμε πάση θυσία, για να είμαστε ειλικρινείς. Αφού αγοράσετε όλα τα δώρα και μαγειρέψετε όλα τα καλούδια, υπάρχουν ακόμα διάφορες εργασίες που πρέπει να εκτελεστούν.

Μετά μπαίνει στο παιχνίδι το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο.

Η εύρεση του τέλειου Χριστουγεννιάτικου δέντρου για το σπίτι σας μπορεί να είναι μια αποθαρρυντική εργασία, ειδικά μέσα σε όλη την αναστάτωση που συχνά συνοδεύει τις γιορτές

Πώς να επιλέξετε ένα τεχνητό Χριστουγεννιάτικο δέντρο έγκαιρα;

Οι μέρες όπου το δέντρο τσιμπούσε τα δάχτυλα σας, τα χαλιά με πευκοβελόνες και τη γενική συντήρηση που συνοδεύει ένα παραδοσιακό χριστουγεννιάτικο δέντρο έχουν περάσει. Τα τεχνητά έλατα έχουν προχωρήσει πολύ. Σήμερα, είναι πολύ πιο ρεαλιστικά, πιο εύκολα στη συναρμολόγηση και όμορφα φωτισμένα με τον σωστό αριθμό LED.

Πέρα από την αισθητική, όταν αγοράζετε ένα τεχνητό Χριστουγεννιάτικο δέντρο, η ποιότητα πρέπει να είναι το πιο σημαντικό πράγμα. Διατηρήστε σωστά το τεχνητό δέντρο 

σας και μπορεί να διαρκέσει 20 χρόνια ή περισσότερο. Το υλικό του δέντρου και ο τρόπος που είναι σχεδιασμένο μπορούν να κάνουν τη διαφορά.

Δείτε τι πρέπει να προσέξετε όταν αγοράζετε ένα τεχνητό χριστουγεννιάτικο δέντρο.

Υλικό:

Πριν από περίπου μια δεκαετία, ένα τεχνητό δέντρο μπορούσε κανείς εύκολα να το καταλάβει. Στις μέρες μας, μπορεί να βρίσκεστε 5 μέτρα μακριά από ένα τεχνητό έλατο και θα σας ήταν δύσκολο να ξεχωρίσετε τη διαφορά ανάμεσα σε ένα ψεύτικο και ένα αληθινό.

Το μυστικό είναι το πολυαιθυλένιο (PE) ένα θερμοπλαστικό που γίνεται αμέσως εύκαμπτο όταν εκτίθεται σε ορισμένα επίπεδα θερμότητας. Στην κατασκευή τεχνητών χριστουγεννιάτικων δέντρων, το πολυαιθυλένιο (PE) εγχέεται σε ένα καλούπι που έχει διαμορφωθεί σύμφωνα με τις βελόνες ενός πραγματικού δέντρου. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα μια εξαιρετικά ρεαλιστική εμφάνιση. Σήμερα μπορείτε να βρείτε έλατα που είναι κατασκευασμένα αποκλειστικά από PVC ή PE και μερικά που περιλαμβάνουν συνδυασμό και των δύο.

Φωτισμός:

Μερικοί άνθρωποι προτιμούν να περπατούν με την άνεση ενός προφωτισμένου τεχνητού χριστουγεννιάτικου δέντρου. Τα έλατα που διαθέτουν φωτισμό LED είναι πολύ πιο δημοφιλή τώρα, επειδή τα περισσότερα LED εξοικονομούν έως και 90% στην κατανάλωση ενέργειας, και αυτό είναι ένα πλεονέκτημα.

Φυσικά, τα προφωτισμένα έλατα συχνά κοστίζουν περισσότερο από την ποικιλία που δεν φωτίζεται λόγω της παραγωγής, της συντήρησης και του χρόνου που απαιτείται για τη δημιουργία τους. Αν και με μια πρώτη ματιά φαίνεται ότι θα ξοδέψετε μια περιουσία για ένα τεχνητό SMART δέντρο, έχετε υπόψη σας ότι τα δέντρα που είναι κατασκευασμένα από υλικά χαμηλότερης ποιότητας δεν θα αντέξουν στον χρόνο. Σε αντίθεση με τα ζωντανά δέντρα, τα τεχνητά χριστουγεννιάτικα δέντρα αποτελούν επένδυση.

Ποικιλίες από SMART έλατα που θα χρωματίσουν τις διακοπές σας

Τεχνητό έλατο με φωτισμό "TWINKLY WINDSOR PINE” είναι το πιο δημοφιλές είδος προφωτισμένου ελάτου. Κατασκευάστηκε με ρεαλιστική κομψότητα και ομορφιά και με ζωντανές χορδές από πολύχρωμα φώτα που μπορούν να ελεγχθούν από εφαρμογή για κινητά. Διαθέτει ευέλικτο σύστημα εγκατάστασης που μπορεί εύκολα να εμφανιστεί όπου θέλετε. Η γοητεία του δημιουργεί ένα ουσιαστικό σημείο εστίασης που μπορεί να τραβήξει το ενδιαφέρον και την προσοχή οποιουδήποτε μπαίνει στο δωμάτιο. Τα SMART Χριστουγεννιάτικα δέντρα είναι κατασκευασμένα από υψηλής ποιότητας υλικά που αντέχουν την παραμόρφωση και το ξεφλούδισμα. Διατίθενται σε μεγάλη ποικιλία μεγεθών και τύπων φωτισμού, που θα συνδυάζονται τέλεια με τη διακόσμηση και τον χώρο του σπιτιού σας.

Ένα άλλο καινοτόμο προφωτισμένο τεχνητό χριστουγεννιάτικο δέντρο είναι γνωστό ως Τεχνητό έλατο που αλλάζει τις διαστάσεις και τη διάμετρο του “GROW&STOW”, με αυθεντική εμφάνιση και χαρακτηριστικά εξοικονόμησης ενέργειας. Έχει αναγνωριστεί ευρέως ως ένα από τα καλύτερα τεχνητά χριστουγεννιάτικα δέντρα που μπορούν να εκτεθούν τόσο σε οικιστικούς όσο και σε επαγγελματικούς χώρους. Επιπλέον, τα τεχνητά χριστουγεννιάτικα δέντρα δεν απαιτούν πότισμα και καθημερινή συντήρηση, γεγονός που τα καθιστά την καλύτερη εναλλακτική στα αληθινά δέντρα. Κατασκευάστηκε με λαμπερά φώτα LED που προάγουν την ομορφιά και την κομψότητα. Επίσης, οι μοντελοποιημένες κορυφές του με πραγματική εμφάνιση προσθέτουν μια αίσθηση αυθεντικότητας στη συνολική του εμφάνιση.  

Επιπλέον, καθένα από αυτά Χριστουγεννιάτικα δέντρα με ενσωματωμένα LED είναι ένα τέλειο αντίγραφο των γνωστών ποικιλιών δέντρων, όπως το πεύκο και το έλατο, τα οποία μπορούν να προάγουν μια χαριτωμένη διάθεση στον χώρο σας. Αυτά τα τεχνητά δέντρα είναι υπέροχα χριστουγεννιάτικα στολίδια για να τονώσουν την εμφάνιση τόσο των εσωτερικών όσο και των εξωτερικών χώρων.

Αποτύπωμα άνθρακα: Φυσικό Χριστουγεννιάτικο δέντρο εναντίον τεχνητού Χριστουγεννιάτικου δέντρου

Μόλις τελειώσει η μεγάλη μέρα, το να απαλλαγείτε από το χριστουγεννιάτικο δέντρο σας με τρόπο φιλικό προς το περιβάλλον μπορεί να προκαλέσει μεγαλύτερη ανησυχία για το περιβάλλον. Όπως μπορούμε να επιβεβαιώσουμε πολλοί από εμάς, τον Ιανουάριο πολλά αληθινά έλατα καταλήγουν να πετιούνται ασυνήθιστα στην άκρη των δρόμων ή στα πεζοδρόμια. Αν υποθέσουμε ότι έχετε ήδη αφαιρέσει τα πλαστικά διακοσμητικά, θα υποβαθμιστεί φυσικά, σωστά; 

Παρά το γεγονός ότι είναι εξ ολοκλήρου φυτικό υλικό, τα αληθινά κομμένα δέντρα πρέπει ακόμα να ανακυκλώνονται σωστά. Ένα δέντρο με μέσο ύψος 2 m, που αφήνεται να αποσυντεθεί σε μια χωματερή, απελευθερώνει περίπου 16 κιλά CO2, παράγοντας μεθάνιο, ένα αέριο που έχει δυναμικό υπερθέρμανσης του πλανήτη 25 φορές υψηλότερο!

Πολλά δέντρα απλά αφήνονται στην άκρη του δρόμου για να μεταφερθούν στη χωματερή. Αντί να εγκαταλείψετε το χριστουγεννιάτικο δέντρο σας στο πεζοδρόμιο, μια μικρή φωτιά θα μπορούσε να προσφέρει έναν πολύ καλύτερο τρόπο για να το ανακυκλώσετε.

Από την άλλη, τα τεχνητά έλατα δεν μπορούν να ανακυκλωθούν, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι η ζωή τους πρέπει να τελειώσει όταν δεν τα θέλετε πια! Εθελοντικές οργανώσεις, εκκλησίες και φιλανθρωπικά ιδρύματα μπορούν να τα δεχτούν εάν είναι σε καλή κατάσταση! Υπάρχουν πολλά να πούμε για τα τεχνητά χριστουγεννιάτικα δέντρα, αλλά σίγουρα, ένα SMART δέντρο θα κρατήσει στην οικογένειά σας για δεκαετίες!

Τέλος, αν θέλετε να αποφύγετε το χάος και τη συντήρηση που συνοδεύει ένα ζωντανό χριστουγεννιάτικο δέντρο φέτος, πηγαίνετε Χειμερινή συλλογή και επιλέξτε από κάθε λογής τεχνητά SMART έλατα! Και μην ξεχνάτε, η μαγεία των γιορτών ζωντανεύει στο AiCuCe με τα εκπληκτικά χριστουγεννιάτικα προϊόντα περιορισμένης έκδοσης! Επωφεληθείτε από εκπτώσεις έως και 60% εκ των προτέρων και απολαύστε αυτό που είναι πραγματικά σημαντικό: την οικογένεια!

Προηγούμενο άρθρο Παραμυθένια Χριστούγεννα: Φωτίστε το σπίτι σας με γιορτινά στολίδια και στολίδια!
Επόμενο άρθρο 10 λόγοι για τους οποίους ένα SMART Xριστουγεννιάτικο δέντρο θα σας προσφέρει διακοπές 10 με τόνο